Leer onze geschiedenis kennen1930: Het beginRosa Mora en Gabriel Vaquer kochten dit landgoed om hun akkers te vergroten, landbouw was hun broodwinning en die van hun familie. Dit eigendom ging over in de handen van hun jongste dochter Elisabet Maria.

1950sTussen de jaren '50 en '60 bouwden Elisabet Maria en haar man Jaime Oliver hun huis op het landgoed en fokten ze kalveren, hadden ze een melkkoe en een moestuin. Zij plantten de prachtige sinaasappelbomen waarvan wij de sinaasappels persen voor ons ontbijt. Zij legden zich ook toe op het drogen van abrikozen, zoals Spico in het hele gebied van Porreres.

Eind jaren tachtig: de hervorming.Eind jaren 80 begonnen Micaela en José met de renovatie van de finca, die meer dan 10 jaar duurde. Zij transformeerden de finca in de Agroturismo die het nu is. Ze gingen ook verder met het behoud van de landbouw, het uitbreiden van de gewassen volgens de richtlijnen van de biologische landbouw en het kiezen voor een groen energiemodel. Tegenwoordig werkt ons landgoed met een onafhankelijk energiesysteem op basis van fotovoltaïsche energie.1996: OpeningIn 1996 openden we voor het eerst de deuren van onze agriturismo en begonnen we prachtige mensen te ontvangen die tot op de dag van vandaag bij ons zijn gebleven, sommige van deze klanten blijven Perola elk jaar bezoeken. Dit maakt ons erg trots, dus hartelijk dank aan jullie allemaal!

2000sDe nieuwe generatie. Begin jaren 2000 zijn wij (zussen Elisabet en Victòria) bij het Perola team gekomen om het werk van onze ouders, grootouders en overgrootouders voort te zetten. Wij zorgen voor elk detail van het proces zodat elke persoon die bij ons komt een onvergetelijke vakantie beleeft. Wij wachten op u!

Maak deel uit van onze geschiedenis!We zullen er zijn voor alles wat je nodig hebt.